Odložena MX trka u Kraljevu

Nakon obilnih padavina koje su zadesile celu Srbiju a naročito sliv Zapadne Morave i Ibra, gde je u proteklih 96 sati, palo više od 120 litara kiše po jednom m2, motocros staza “MX park Trešnjari”, na kojoj je trebala da se održi četvrta trka ovogodišnjeg šampionata, je potopljena skoro u celosti, pa su tako proradila klizišta koja su narušila konfiguraciju staze.
Komisija i UO kluba su na sednici održanoj u subotu 30.06.2018. godine, doneli odluku o odlaganju takmičenja i pomeranje datuma održavanja trke.
Uz konsultacije sa članovima Sportske Komisije za Motocross, pojediniim vozačima, predstavnicima i funkcionerima iz Moto-Saveza, doneta je jednoglasna Odluka da se takmičenje odloži, zbog nemogućnosti organizatora da u kratkom vremenskom periodu, sanira posledice elementarne nepogode koja je pričinila ogromnu štetu na ovom sportskom objektu.
Organizator se izvinjava svim takmičarima i ekipama i moli za razumevanje, a termim i tačni datum održavanja trke će naknadno biti objavljen na sajtu Moto Saveza Srbije i društvenim mrežama. Okvirno će to biti 08-09.septembar, stim što organizator zadržava pravo da trku pomeri nedelju dana pre ili nedelju dana posle, isključivo zbog vremenskih uslova.
U prilogu se nalaze današnje fotografije sa motocross staze ,”MX park Trešnjari”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *