Naši takmičari na moto kros trci u Kreševu

Proteklog vikenda 26.-27. maja u Kreševu (BiH), održana je motocross trka European-BMU championship 2018. na kojoj su se pojavili takmičari iz zemalja u okruženju, Slovenije, Nemačke, Bugarske, Makedonije, Rumunije, Hrvatske, Srbije i naravno BiH.
U veoma jakoj konkurenciji, gde su snage odmerili i takmičari koji voze evropski i svetski MX/GP šampionat, našli su se i naši takmičari, za koje je ova trka bila odlična lekcija, pa su tako mogli dosta toga da vide i nauče od vele-majstora motocross-a.
Srbija je imala predstavnike u svim kategorijama i slobodno možemo reći da se nismo obrukali, obzirom da se jako malo pažnje posvećuje ovoj grani sporta kod nas!
MSS je ukazao poverenje sledećim klubovima koji su predstavljali Srbiju u Kreševu: (GTC racing-Kraljevo-5 takmičara, Tanasko Rajić -4 takmičara, Sagmajster team-Subotica- 3 takmičara, AMSK Čačak- 3 takmičara i BAP R.T.- 1 takmičara)
Staza je smeštena u Nacionalnom parku Kreševo, jako dobro pripremljena, sa prelepom okolinom i prirodom a organizatori su se potrudili da sve prođe u najboljem redu i što je najvažnije, bez intervencije službenih lica i Hitne pomoći!

Sportski pozdrav!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *