Odlični rezutati AMSK Čačak i Tanasko Rajić

Moto kros vozači naša dva kluba, Tanasko Rajić i Termorad AMSK Čačak ostvarili su odlične rezultate na III trci za Otvoreni šampionat Srbije u moto krosu održanim danas na stazi u Feketiću.
U najmanjoj klasi MX65, vozač MK Tanasko Rajić, Aleksa Milosavljević je u ukupnom zbiru u obe vožnje imao isti broj bodova kao i prvoplasirani, ali je zbog slabijeg plasmana u drugoj trci osvojio II mesto, dok je vozač Termorad AMSK Čačak, Petar Rajević u istoj klasi osvojio III mesto. Vredno pomena je i IV mesto Filipa Rajevića, takođe u klasi MX65.
U klasi MX85 Milić Zimonjić, vozač MK Tanasko Rajić je ubedljivom vožnjom u obe trke osvojio I mesto i ubedljivo vodi u generalnom plasmanu,u klasi MX85 debitovao je i mladi vozač David Stevančević (MK Tanasko Rajić).​
​ U klasi MX1 Duško Paunović (Mk Tanasko Rajić) osvojio je IV mesto a Vlade Rajević (Termorad AMSK Čačak) VI mesto.
U klasi MX2 prošlogodišnji šampion Nenad Petrović (MK Tanasko Rajić) sigurnom vožnjom osvojio je I mesto ispred takmičara iz Makedonije Hristijana Stankovića. Drugi naš predstavnik u istoj klasi, Miloš Radulović (Termorad AMSK Čačak) je pored povrede kolena,uspeo da uđe u plasman za bodove i da zauzme VII poziciju, dok je u klasi MX2 junior zauzeo III mesto. U najbrojnijoj klasi MXB, Dejan Matijević (Termorad AMSK Čačak) je u jakoj konkurenciji osvojio X mesto.
Zahvaljujući ovim rezultatima, u ekipnoj konkurenciji, u klasi I, ekipa MK Tanasko Rajić je osvojila II a vozači Termorad AMSK Čačak III mesto.
Naši vozači će imati priliku da nastave sa zapaženim rezultatima, na sledećoj trci u šampionatu,koja se ponovo održava dana 17.09.2017.godine na stazi “Miloš Lijeskić” na Jeljenu u Čačku, u organizaciji Termorad AMSK Čačak.

slike
A.Milosavljevic-fotoggraf Dejan Todosijevic
Petar Rajevic i Nenad Petrovic-fotograf Zoran Rajevic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *